Category

2017 Toyota Prius eklentisi: Yeni İngiltere Fiyatları Açıklandı

Toyota, yeni bir plug-in hibrit varyantı ekleyerek Prius aralığına ekliyor. Geçen yıl New York Motor Fuarı’nda ortaya çıkan Prius eklentisi şimdi yeni bir fiyat etiketi ile satışta.
Yeni Prius plug-in hibrit fiyatlarına 3.200 £ ‘lık aniden azalma sağlandı, yani BMW 330E’yi daha önemli ölçüde azaltıyor. Business Edition Plus modelleri artık hükümet teşviklerinden sonra 29.195 £ ‘dan veya güneş çatısı olan model için 30.695 £’ dan başlıyor. Amiral gemisi Excel modeli de bir fiyat eğik çizgi alıyor ve şimdi 31.395 £ ‘dan fiyatlandırılıyor.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Plug-in Hybrid Prius’un ikinci nesli ve aralıktaki normal hibrid modelin yanında oturacak. Aynı 1.8 litrelik benzinli motoru kullanarak, eklenti güç aktarma organı daha büyük bir 8.8kW/s lityum iyon pil paketi ve çift motorlu tahrik sistemi kazanır.
• Şu anda satışa sunulan en iyi hibrid arabalar
283mpg resmi rakamı, en azından 108mpg, normal Prius’tan daha tutumlu hale getiriyor. Talep edilen CO2 emisyonları, standart versiyondan 48g/km daha az ve VW Golf GTE’ye göre 17g/km avantajdır.
7

Toyota, eklentinin saf elektrik modunda 84mph’ye kadar sürülebileceğini iddia ediyor, EV aralığı 30 mil-eski Prius’un iki katı. Şarj süresinin yaklaşık iki saat 20 dakika olduğu söylenir.
Pille çalışan bir ısıtma sistemi ve gaz enjeksiyonu klima gibi yeni teknoloji, Prius’un benzinli motorunu mümkün olan her yerde kullanmaktan kaçınmasına yardımcı olurken, ayarlanan dış, 0.24CD’lik düşük sürükleme katsayısı rakamı anlamına gelir.
7

Bu, standart Prius’tan 15 mm daha geniş ve 20 mm daha düşük olan vücut sayesinde ve yeni ‘çift kabarcık bagaj kapağı cam ve aktif bir ızgara deklanşörü gibi özellikler. Benzersiz farlar ve boomerang tarzı bir LED arka lamba tasarımı da öne çıkmasına yardımcı olur.
Bununla birlikte, kabinde daha büyük piller, orta konsolun kabinin tam uzunluğunu çalıştırırken dört koltuklu bir düzene geçiş anlamına gelmiştir. Dış farklılıklar bir yana, gösterge paneli düzeni standart hibridinkine benzer, ancak eklenti ekranında ekranda ekran ekranında ekran ve birkaç ek düğme ile benzerdir. İngiltere sipariş kitapları şimdi açık.

New York Motor Fuarı’ndan en sonuncuyu buradan alın …