Uncategorized

2020 Yılın Orta Boyutu Premium SUV: Land Rover Defender

Defender, 2020’nin yıldız otomobil ve kamyonlarından biridir, bu nedenle sigorta bu yılki yeni otomobillerde ve kamyonda olağanüstü bir kazanç talep etmesini görmek sürpriz değil Ödüller. Pratik olarak iki kampta bir ayağı var, çünkü 110 tipte yedi kişiye kadar oturabilir.
Bununla birlikte, fiyata keskin bir göze sahip araba ve kamyon satın aldığınızı ve 43.625 £ ‘dan başlayan beş koltuklu 90 ile satın aldığınızı, başlık rakamları, biraz daha fazla harcamanız gerekse bile şaşırtıcı derecede uygun olduğunu ima ediyor. Gerçekten isteyeceğiniz otomobil ve kamyon belirtimi için bu miktardan daha fazla.

Yeni Land Rover Defender 2020 İncelemesi

Savunmacı için çok sayıda olumlu var, ancak onu yapan gerçek alan otomobilin kişiliği. Premium bir araçtan istediğiniz üst düzey yönden ödün vermeden diğer tüm Land Rover SUV’lardan farklı hissediyor. İngiliz üreticinin menzilinde yalnız ve mutlu oturuyor.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Bu yılın başlarında Namibya genelinde üç günlük bir seferde keşfettiğimiz gibi, ünlü selefinin iyi bilinen sert-road-road işlerini yapacak, ancak savunmacı benzer şekilde şehir çevresinde, Dağ yollarında olduğu kadar sıkı şehir sokaklarında da yardımcı olan Clearsight Ground görünümü gibi akıllı yenilik.
8
Bu reklamımızın reklamımız hakkında

Yakın zamanda açıklanan bir PHEV yakında dizinin yanı sıra dizel çeşitliliği ve şu anda satışta olan benzin motorları ses. Arabaya harika bir bağlantı sağlayan direksiyon ile başka bir Land Rover modelinden de çok daha fazla sürücü.