Category

Özel: 2016

sürücülerin her yıl sayısız tehlikeli otoyol manevrası uygulayarak hayatları tehlikeye attığı düşünüldüğünde İngiltere otoyollarına adanmış yaklaşık 18.000 büyük suç, otomobil ortaya çıkarabilir. Soruşturmamız, 28 makam gücü ve keşfedilen memurların son beşinde en az 17.775 bilet yayınladığı, yarım yıl boyunca en az 17.775 bilet yayınladığı, insanları otoyollarda U-dönüşleri yapan, kayma yollarında yanlış yöntemi sürdürdüğü, çevrimiçi şeritlerde durduğunu da yakaladı. zor omuzlarda sürüş olarak.
Yaptığımız
Otoyollar, otoyollar tarafından belirlenen belirli web trafik mevzuatlarına tabidir. Yollar ve tam olarak onların üzerindeyken nasıl davranmaları gerektiği. Bu mevzuat, örneğin bir otoyol hizmetleri alanına girdiğinizde ‘otoyol düzenlemelerinin sonu’ belirten göstergeleri görmenizin nedenidir.

Bir otoyolda nasıl sürülür

İngiltere’deki 43 yetkilinin yanı sıra Galler’in tam olarak otoyola özgü web trafiği suçlarını tam olarak 2016’nın başlangıcı ile Mayıs 2021 arasında bilet verdiğini ve 28 kuvvetten veri aldıklarını sorduk. Bazı görevliler bize bilgi sağlayamadı, çünkü sistemleri bu tür sorgulama için etkinleştirilmedi ya da polis oldukları alanlarda otoyolları olmadığı için.
Reklam – Gönderi aşağıda devam ediyor