Uncategorized

2014 Jeep Cherokee

Bunlar tamamen yeni Jeep Cherokee’nin ilk fotoğrafları. Yeni tasarım, Avrupa’daki Cherokee’nin yanı sıra ABD’deki Jeep Liberty’nin yerini alacak, bu da Cherokee isminin 2001’den bu yana ilk kez Kuzey Amerika pazarına geri döndüğü anlamına geliyor.
Yeni Jeep Cherokee, Mart ayı sonlarında New York Motor Fuarı’nda açıklanacak ve Mayıs ayında ABD’de satışa sunulacak. Haziran ayında Ford Kuga, Mazda CX-5 ve Honda CR-V ile başa çıkmak için İngiltere’de görünecek.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Yeni SUV, üretici otomobilin çekiciliğini genişletmek için teklif verdiği için, kutu tekerlekleri gibi geleneksel Jeep stil ipuçlarının yanı sıra daha da kıvrımlı Nissan Juke tarzı ışıklarla yedi bar ızgarası ile karıştırılan şüpheli bir tasarımdır.
Yeni tasarım Toledo, Ohio’da geliştirilecek ve aynı zamanda Jeep markası için de donanım açısından bir değişiklik temsil ediyor.
Evergreen Wrangler ve şimdiki Cherokee gibi engebeli, basit bir vücut-kare binası yerine, yeni tasarım, Alfa Romeo Giulietta’nın ABD’deki Dodge Dart’ı destekleyen büyümüş ve yükseltilmiş bir versiyonuna dayanacak. .
1.75 litrelik turbo benzin ve 2.0 JDTM dizel alfa serisinden belirgin bir uyum olan 2.0 litrelik dört silindirli motorları DART’dan kullanması muhtemeldir.
ABD’de Cherokee, bir V6 benzinli motorun yanı sıra dokuz vitesli otomatik şanzıman içerecek. Bu kutunun İngiltere’de altı ileri kılavuzla birlikte sunulması muhtemeldir. Küçük Pusulaya göre Cherokee de iki ve dört tekerlekten çekişli bir seçenek sunulacak.
Bununla birlikte, yeni bir platformda geliştirilmesine rağmen, Cherokee, yüksek zemin temizliği ve gövde altı koruması sayesinde hala etkileyici off-road yeteneğine sahip olacak.