Category

2022 için 249 mil çeşidi

ile tanıtılan güncellenmiş MG 5 eV MG, marka otomobilin uzun menzilli versiyonunu yeni bir sürümünü yeni bir sürümünü çıkardı. İngiltere
Son zamanlarda güncellenen bu tasarım, Hyundai, Kia ve Volkswagen’den çok daha fazla satış çalmak amacıyla, yeni bir geniş ekran bilgi -eğlence sistemi ile biraz daha agresif stil ve önemli ölçüde güncellenmiş bir iç mekana sahiptir.
Reklam – Makale aşağıda devam ediyor

Şimdilik, güncellenmiş MG 5 eV için doğrulanmış tek pazar Avrupa. Bununla birlikte, MG’nin aynı otomobilin iki farklı versiyonunu sunması muhtemelen uygun olmayacağından, EV’nin İngiltere sürümünün yakında uymasını bekliyoruz ve düşük maliyetler şirketin temel odağıdır.

Güncellenmiş MG 5 EV, 249 mil çeşidi ile 2022 için tanıtıldı – resimler

Avrupa satışları 2022’nin başlarında başlayacak ve MG, en uygun fiyatlı versiyonun 30.000 € ‘dan (yaklaşık 25.500 £) daha düşük olacağını belirtiyor. Tam özellikler henüz yayınlanmadı, ancak marka, alıcılara konfor ve lüks adı verilen iki trim seviyesi seçeneği sağlanacağını doğruladı.
MG’nin stil değişiklikleri geniş. Modifiye edilmiş bir arka tampon, yeni alaşım jantlar, bagaj kapağı için yeni krom döşeme ve Y şeklinde ışık imzalı taze kuyruk ışıklarına ek olarak yeni bir ön tampon ve far düzenlemesi var.
İçerideki aynı hikaye. MG, daha büyük, yüksek montajlı bir bilgi-eğlence sistemi ile gösterge tablosu tasarımını elden geçirdi. İklim kontrolleri de merkezi ekrana taşındı ve yeni bir dişli seçicisi ve gizli bir depolama tepsisine sahip yeni bir merkez konsolu var.
Kozmetik ve teknolojik değişikliklere rağmen, MG5 EV’nin güç aktarma organı değişmeden kalıyor. Ön tekerleklere sürücü gönderen ve maksimum 249 mil çeşitli sağlayan aynı 61.1kWh pil paketi ve 154bhp elektrik motoru ile güçlendirilir.
Mg, 5 EV’nin yeni bir giriş seviyesi versiyonu için planları var. Daha sonra otomobilin yaşam döngüsünde, EV’nin maksimum çeşitliliğini 199 mil’e düşürecek 50.3kWh pilli bir varyant olacak. Ancak, yeni güç aktarma organı için maliyetler ve tanıtım tarihi henüz onaylanmamıştır.
Yeni MG 5 EV’nin yenmesi gerekiyor? Şimdi satışa sunulan en iyi elektrikli otomobil ve kamyonları listelememizi inceleyin…