Uncategorized

Audi, 2017/18

için tam formül e girişini onayladı Audi, bu yıl daha sonra Formula E’ye gideceğini doğruladı ve tüm elektrikli yarış serisine dahil edilen büyük otomobil üreticilerinin artan bir listesine katıldı.
Jaguar’ın yanı sıra Renault’un yanı sıra Audi, bu Aralık ayında başlayan 2017-18 sezonu için bir iş kıyafetleri olarak ızgaraya katılacak.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

• Satışta En İyi Elektrikli Araçlar 2017
Firmanın giriş teyidi, Almanya’nın büyük premium markalarının üçünün de yakın gelecekte dizide bir hisseye sahip olacağını ima ediyor. BMW şu anda Andretti ekibi ile teknik bir ortaklığa sahip ve tam bir iş girişini değerlendiriyorken, Mercedes 2018/19 sezonunda spora girme seçeneğine sahip.
Audi, Formula E ile bağlantılıdır, çünkü sporun 2014’teki açılış sezonu, ABT Sportsline girişini destekleyerek adını ve rozeti finanse ederek desteklerken, çok daha yakın zamanda parasal ve teknik destek sağlıyor. Gelecek sezon Audi Sport ABT Schaeffler takımını üretmek tamamen devralacak.
Gelecek sezon için yeni bir yarış güç aktarma organı şu anda hem Audi hem de inovasyon ortağı Schaeffler tarafından ilerlemede ve ön testler yapıldı.
Audi teknik ilerlemesi yönetim kurulu üyesi Dr. Peter Mertens şunları söyledi: “Audi, önümüzdeki sezondan itibaren yarış serisine aktif olarak dahil edilen ilk Alman otomobil üreticisi olacak, markamızın elektrikli hareketliliğe olan bağlılığını da kaldırıyor” dedi.
Doğal olarak, Audi’nin Formül E’deki çabaları, firmanın yeni nesil elektrikli otomobillerinde kullanılacak güç aktarma organları inovasyonunun bir test yatağı olarak hizmet edecek, bunlardan birincisi 2018’in başlarında piyasaya sürülecek. E-TRON olarak adlandırılacak, bu bir Yaklaşık 310 mil çeşitli olan tamamen elektrikli SUV. Firma, 2020 yılına kadar en az üç yeni EV yayınlamayı planlıyor.
Formula E, elektrikli hırslı otomobil üreticileri için harika bir kavram mı? Yorumlarda bize düşüncelerinizi anlatın …