Uncategorized

Yeni koltuk SUV, yıllarca süren ipuçlarından ve birkaç farklı kavramdan sonra 2016

için onaylandı Seat, başarılı Leon ile aynı MQB platformuna dayanan yeni bir SUV oluşturacağını doğruladı.
Crossovers ve 4×4’lerin çok daha popüler bir koltuk haline gelmesiyle partiye katılmaya ve Skoda’nın satış başarısını Yeti ile eşleştirmeye hevesli. 2016 yılında dört silindirli benzin ve dizel motorlarla showroomlara gelmesi nedeniyle, yeni SUV, markanın İspanya’nın Martorell kentindeki Ar-Ge tesisinde zaten geliştirilmektedir.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Auto Express, geçen yıl Nissan Qashqai’ye benzer olan yeni SUV’nin erken bir tasarım modelini gördüğümüz bir önizleme etkinliğine katıldı ve stil sportif Leon Fr Hatch’ten ilham aldı.
Daha sert bir duruş vermek için model, daha düz tekerlek kemerleri, gümüş çatı kaplama sistemi rayları ve plastik gövde kaplama ve Leon’a benzer ayrıntılı LED farlar içeriyordu. Şu anda ilk konseptten sonra hala ‘Tribu’ olarak adlandırılıyor, ancak bir şirket kaynağı bize üretim otomobilinin tamamen yeni bir isim alacağını söyledi.
Seat SUV: “Marka için büyük bir baskı”
Ar -Ge Matthias Raab başkan yardımcısı bize SUV’nin karlılığı korumaya yönelik “marka için büyük bir baskı olacağını” ve çok sayıda niş model geliştirmek yerine temel hacim segmentlerine odaklanmanın planının bir parçası olduğunu söyledi.
Raab ayrıca bu yeni modelin “koltuk markasının son sütunu” olduğunu ve hem ön hem de dört tekerlekten çekiş seçeneklerine hem de hem manuel hem de araba şanzımanlarına sahip olacağını söyledi-tıpkı hafif MQB platformundaki diğer modeller gibi.
Gelecek yıl Cenevre kadar erken bir konsept versiyonu görebiliyorduk, 2015 yılında Frankfurt Show’da görünmesi muhtemel bir üretim gösterisi-ancak marka sözcüsü otomobilin tam lansman tarihi hakkında sıkı bir şekilde kaldı.