Uncategorized

Aston Martin V8 Vantage N430 ve DB9 Cenevre 2014

Aston Martin, önümüzdeki ay Cenevre Motor Fuarı’nda iki özel baskı modelini açmaya hazırlanıyor, V8 Vantage N430 da DB9 Carbon Black tarafından birleştirilecek. Karbon Beyaz kisvesi mevcuttur. Yeni modeller 101 yıllık Aston Martin üretimini işaret ediyor, mekanik ve kozmetik değişiklikler onları standart modeller üzerinde işaret ediyor.
Reklam – Kısa makale aşağıda devam ediyor

Her iki Aston Özel Sürüm, iç ve dış karbon fiber kaplama ile dekore edilmiştir. Vantage N430, Coupe veya Roadster formunda mevcuttur ve yeni dövme alaşım jantlar, aerodinamik ayarlar, yeni bir siyah ön ızgara, far çerçeveleri, kuyruk borusu kaplamacıları ve siyah çevreli açık arka lambalara sahiptir. N430, geçen yıl ortaya çıkan radikal CC100 Speedster Concept’ten esinlenen isteğe bağlı kulüp spor grafik paketleriyle de mevcut.
Cildin altında Aston, V8 Vantage S’nin güç çıkışını eşleştiren 430bhp geliştirmek için standart 4.7 litrelik V8’i ayarladı-güçle altı vitesli manuel veya isteğe bağlı yedi vitesli spor ayakkabı kutusu ile arka tekerleklere beslendi. Yükseltmelerin bir parçası olarak bir spor egzozu, yükseltilmiş frenler, ayarlanmış süspansiyon ve hızlı oranlı bir direksiyon rafı da takılmıştır.
İçeride özel detaylar, karbon eşik plakları, N430 koltuk logoları, siyah magnezyum kürek kaymaları ve kontrastlı dikişli bir deri direksiyon simidi içerir. Koltuklar karbon fiber ve kevlardan üretildi, 20 kg ağırlık dökülmeye yardımcı oldu ve girintili bir Alcantara deseniyle kesildi.
Aston Martin DB9 Karbon Sürümleri
DB9 karbon siyah ve karbon beyaz sürümleri sadece hafif karbon fiber kozmetik ayarları değil, aynı zamanda Volante modelleri olarak da mevcuttur. Şık GT arabaları, standart DB9’da bulunan aynı 510bhp 6.0 litrelik V12 ile güçlendirilmiştir. Özel özellikler arasında karbon fiber grevleri ve siyah pencere çevreleri bulunur. Bu arada, renkli aksanlar fren kaliperlerinin gölgesiyle eşleşir ve ısmarlama karbon plakları eşiklere takılır.
89.995 £ ‘dan fiyatlandırılan Özel Edition Vantage, standart V8 Vantage üzerinde 3.915 £ prim talep ediyor. DB9 karbon siyah ve karbon beyaz, Aston’un 147 İngiltere bayisinin herhangi birinde uygulamada fiyatlandırılmıştır. Standart model için ücretlendirilen 133.080 £ ‘dan fazla bir fiyat etiketi bekleyin.